Innovaatiosetelillä alkuvauhtia

Tiesitkö, että olemme Business Finlandin Innovaatiosetelin palveluntarjoaja?

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäin viemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Innovaatiosetelin avulla on tarkoitus löytää yrityksille uusia avauksia liiketoimintansa kasvun tueksi ja kannustaa yrityksiä innovaatiotoiminnan piiriin.

Lisätietoa https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/rahoitus/tutkimus-ja-kehitysrahoitus/innovaatioseteli/

Linkin takaa löytyy vastaukset mm. seuraaviin: mitä, kenelle, milloin, milloin ei

Palvelumme: Ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen

Kuvaus: Prosessien automatisoinnin edellytyksien selvittäminen sekä automatisointi ohjelmistorobotiikan (RPA) avulla. RPA -roadmapillamme teemme ylätason prosessikartoituksen. Avustamme valitsemaan sopivimmat prosessiehdokkaat ja teemme kannattavuus- ja hyötyarvioanalyysin prosessiehdokkaista. Valituista prosesseista pilotoidaan sopivin automatisoitavaksi. Tässä yhteydessä selvitetään teknisen ympäristön vaatimukset ja onnistumisen edellytykset. Palvelu soveltuu kevyisiin integraatioihin, lomakkeisiin ja excel-taulukoihin pohjautuviin tietojen siirtoon, päätöksentekoon selkeiden sääntöjen pohjalta sekä lukuisien toimisto-ohjelmistorutiinien automatisointiin.